Lägenhet

Lägenheter hyres, köpes eller bytes, alternativt lägenhet till salu säljes eller uthyres

 • Byta lägenhet

  Lägenhet bytes är en annonskategori där du som vill göra ett lägenhetsbyte kan skapa en bytesannons. Länken ovan leder till ett sökresultat med bytesannonser för potentiella lägenhetsbyten. Förutom att klicka på länken ovan så kan alla som vill byta lägenhet också söka byten med mer specifika byteskrav för kategorin lägenheter bytes t.ex. om du bara är intresserad av Stockholms innerstad. Man kan försöka byta hyresrätt vilket är det vanligaste eftersom de flesta som vill byta har en hyreslägenhet. Man kan dock även byta bostadsrätt eller övriga upplåtelseformer t.ex. äganderätt eller tomträtt.

 • Lägenheter till salu

  Om du vill köpa lägenhet så är detta en intressant länk för dig. Sidan leder till annonser där lägenheter säljes. Ni som själva vill sälja lägenheter kan genom att annonsera i denna kategori försöka att sälja lägenhet till salu så att de som vill köpa lägenheter kan hitta din annons genom att göra en sökning eller klicka på länken ovan.

 • Lägenheter uthyres

  Om du vill hyra ut lägenhet så kan du annonsera i kategorin lägenhet uthyres så att din annons kan hittas av de som vill hyra lägenhet och som gör en sökning för att hyra lägenheter.

 • Lägenhet önskas hyra eller köpes

  Kategorin lägenheter köpes eller hyres används av de som önskar hyra eller köpa lägenhet. Du kan själv annonsera i denna kategori och då välja lägenhet hyres och/eller lägenhet köpes beroende på om du är intresserad av hyreslägenheter eller bostadsrättslägenheter.
Badrum, bastu m.m.

Balkonger och fasader

Bredband

Byggvaror

Fastighetsmäklare

Flyttbilar

Flyttfirmor

Flyttstädning

Fönster

Golv och mattor

Hemförsäkring

Inbrottslarm

Inredning

Låna pengar

Låneinstitut

Magasinering

Målarfärg

Målerifirmor

Möbler

Persienner

Säkerhetsdörrar

Tapeter

Tillfällig bostad

VitvarorAnnonsera på Ny Bostad
Annonsmarknaderna
BOSTADSLÅN

FASTIGHETSMÄKLAREByta bostad
Sälja bostad
Hyra bostad
Stockholms innerstad
Länkar
Fler länkar