Byta lägenhet och bostad innanför tullarna i Stockholms innerstad

De flesta av annonsörerna som vill byta lägenhet i ett lägenhetsbyte är endast intresserade av att byta hyresrätt, men det förekommer även bostadsannonser där man vill byta och sälja bostadsrätt eller andra upplåtelseformer samt även andra typer av bostadsbyte t.ex. villa eller radhus bytes.

Följande fem länkar för lägenhetsbyten och bostadsbyten är till för dig som vill byta lägenhet (eller annan typ av bostad) inom tull i Stockholms innerstad.

Säljes och uthyres -bostadsannonser i innerstaden i Stockholm innanför tullar:

Om du har ännu mer specifika krav på område så kan du efter att ha klickat på en länk ovan (uthyrning och till salu -annonser) modifiera sökningen genom att klicka på länken som heter 'Ändra sökningen' i slutet av sidan som visar sökresultatet och sedan i sökformuläret klicka på 'Avancerat sökformulär'. Exempelvis kan du då välja Mariatorget eller kanske Högalid om du inte är intresserad av att köpa eller hyra lägenheter eller bostäder på hela Södermalm i innerstan.

En mycket bra karta över områden i Stockholm stad [extern länk]

Om du själv vill hyra ut lägenhet i Sveriges huvudstad eller övriga Sverige så kan du lägga in en egen uthyres annons och det kan du göra även om du inte hittar något lämpligt bostadsobjekt på länkarna ovan, d.vs. om du önskar hyra eller köpa bostad så kan du skapa en egen gratis köpes eller hyres, med andra ord en önskas hyra annons.

Önskas köpa och önskar hyra -annonser i Stockholms kommun:
Badrum, bastu m.m.

Balkonger och fasader

Bredband

Byggvaror

Fastighetsmäklare

Flyttbilar

Flyttfirmor

Flyttstädning

Fönster

Golv och mattor

Hemförsäkring

Inbrottslarm

Inredning

Låna pengar

Låneinstitut

Magasinering

Målarfärg

Målerifirmor

Möbler

Persienner

Säkerhetsdörrar

Tapeter

Tillfällig bostad

VitvarorAnnonsera på Ny Bostad
Annonsmarknaderna
BOSTADSLÅN

FASTIGHETSMÄKLARE